Luptătorul constănţean Răzvan Arnăut, medaliat cu bronz la turneul „Ibrahim Moustafa” din Egipt

195
1
Luptătorul constănţean Răzvan Arnăut, medaliat cu bronz la turneul „Ibrahim Moustafa” din Egipt - 1-1677235764.jpg

Articole de la același autor

Luptătorul constănţean Răzvan Arnăut, de la CS Farul, a cucerit medalia de bronz la cel de-al doilea Turneu Internaţional Ranking Series al anului: „Ibrahim Moustafa”, organizat la Alexandria (Egipt).

Sportivul pregătit la club de antrenorul Grigore Gheorghe şi la lotul naţional de Petre Cărare a evoluat în limitele categoriei 60 kg - lupte greco-romane, unde a pierdut, în preliminarii, în faţa turcului Kerem Kamal, dar l-a învins pe chinezul Liguo Cao în recalificări, înainte de a lupta pentru bronz. În finala mică, Arnăut a câştigat disputa cu Nurmuhammet Abdulaev, din Kîrgîzstan, asigurându-şi astfel locul pe podium.

Tot la greco-romane, România şi-a mai trecut în palmares alte două medalii. Fostul campion european Alin Alexuc-Ciurariu a obţinut argintul la categoria 130 kg, după ce a fost învins în finală de egipteanul Abdellatif Mohamed Ahmed Mohamed. Românul trecuse în preliminarii de georgianul Iakobi Kajaia, în sferturi l-a învins pe Roman Kim (Kîrgîzstan), iar în semifinale s-a impus în faţa lui Alimhan Sîzdîkov (Kazahstan).

La categoria 55 kg, Denis Florin Mihai a cucerit bronzul după ce a trecut de kirghizul Sardarbek Konuşbaev. Anterior, îl învinsese în sferturi pe indianul Manjeet Manjeet, dar pierduse semifinala cu kazahul Amangali Bekbolatov.

În schimb, la categoria 67 kg, Mihai Radu Mihuţ a fost eliminat, în optimi, de suedezul Niklas Jan Olov Pontus Oehlen.

XXX

Turneul Internaţional Ranking Series din Egipt continuă cu întrecerile de lupte feminine, unde România este reprezentată de constănţeanca Andreea Beatrice Ana, Alina Vuc, Kriszta Incze şi Alexandra Anghel. 

Comentează știrea

BrandonJoype
12 aprilie

ramdev herbal products https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ herbal adaptogens

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1179 secunde