Lupte / Curs de perfecționare și licențiere pentru antrenori, luna viitoare, la Izvorani

190
Lupte / Curs de perfecționare și licențiere pentru antrenori, luna viitoare, la Izvorani - 1-1673882252.jpg

Articole de la același autor

În perioada 6-9 februarie 2023, la Baza Olimpică „Sydney 2000” de la Izvorani, va avea loc Cursul de perfecționare și licențiere pentru antrenori.

Cursul este organizat de Federaţia Română de Lupte (FRL), în colaborare cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), Ministerul Sportului și Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, și va fi deschis de către Eduard Carol Novak, ministrul Sportului, Mihai Covaliu, președintele COSR, și moderat de președintele FRL, Răzvan Pîrcălabu.

„Cursul va avea atât o componentă teoretică, cât și una practică, iar lectorii care vor fi prezenți la Izvorani sunt acreditați și recunoscuți la nivel internațional.

Federația Română de Lupte, în calitate de organizator, susține participarea antrenorilor prin cazare, masă, săli curs, sală de antrenament și lectori.

Transportul antrenorilor va fi suportat de către structurile afiliate.

Cursul este obligatoriu în vederea desfășurării activității de antrenorat pentru anul competițional 2023 al Federației Române de Lupte.

Federația Română de Lupte a rezervat locurile pentru participarea tuturor antrenorilor de lupte din cadrul structurilor afiliate”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6532 secunde