Alexandru Pădure şi Gheorghe Biriş candidează la preşedinţia Federaţiei Române de Haltere

106
Alexandru Pădure şi Gheorghe Biriş candidează la preşedinţia Federaţiei Române de Haltere - haltere-1678717505.jpg

Articole de la același autor

Alexandru Pădure şi Gheorghe Biriş candidează la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Haltere care vor avea loc în cadrul Adunării Generale Ordinare programate marţi, de la ora 10:00, la Complexul Sportiv Naţional din Bascov.

Pădure ocupă în prezent funcţia de secretar general al FRH şi este totodată membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Haltere (EWF). De asemenea, Biriş este vicepreşedinte al FRH şi preşedinte al Asociaţiei Club Sportiv AMEFA Arad.

Mandatul noului preşedinte va fi valabil până în 2025 când se vor organiza din nou alegeri.

Conform convocatorului AG, membrii afiliaţi vor alege şi un membru în Biroul Federal, post pentru care şi-au depus dosarele trei candidaţi: Ioan Iordache, Adrian Ioan Jigău şi Ionuţ Robert Onel.

FR de Haltere are 34 de cluburi cu drept de vot, iar în cazul neîntrunirii cvorumului Adunarea Generală Ordinară se reconvoacă pentru aceeaşi dată, 14 martie 2023, de la ora 11:00, în acelaşi loc, când se vor putea lua decizii indiferent de numărul celor prezenţi.

Federaţia Română de Haltere a rămas fără preşedinte în iunie 2022, când Nicu Vlad a fost suspendat pe viaţă de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne din cauza implicării în cazuri de doping în calitatea sa de vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Haltere (IWF).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.799 secunde