Luptătoarea constănţeană Andreea Ana, medaliată cu bronz în turneul Ranking Series din Egipt

187
Luptătoarea constănţeană Andreea Ana, medaliată cu bronz în turneul Ranking Series din Egipt - 1-1677575445.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarea constănţeană Andreea Beatrice Ana, sportivă formată la CS Mangalia, sub comanda antrenorului Marian Oancea, a cucerit singura medalie - de bronz - a echipei feminine a României care a participat la cel de-al doilea Turneu Internaţional Ranking Series al anului: „Ibrahim Moustafa”, organizat la Alexandria (Egipt).

Constănţeanca a evoluat în limitele categoriei 53 de kilograme şi s-a calificat în finala mică, fază în care a învins-o fără drept de apel, scor 11-2, pe Nina Hemmer, din Germania.

Delegaţia ţării noastre a încheiat competiţia din Alexandria cu un bilanţ foarte bun: cinci medalii! Alături de Andreea Ana, pe podium au mai urcat, la lupte greco-romane, Iakub Shikhdzhamalov (aur la categoria 74 kg), Alin Alexuc-Ciurariu (argint la categoria 130 kg), constănţeanul Răzvan Arnăut, de la CS Farul (bronz la categoria 60 kg), şi Denis Florin Mihai (bronz la categoria 55 kg).

XXX

Pentru luptătorii români, urmează o nouă competiţie de anvergură: Campionatele Europene U23, care vor avea loc, în perioada 13-19 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0989 secunde