Răzvan Pîrcălabu: „La Europenele U23 de la Bucureşti am putea depăşi numărul de medalii de anul trecut”

250
Răzvan Pîrcălabu: „La Europenele U23 de la Bucureşti am putea depăşi numărul de medalii de anul trecut” - lupte-1678459764.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte (FRL), Răzvan Pîrcălabu, a declarat, pentru Agerpres, că are încredere în sportivii români că vor putea obţine la Campionatele Europene Under-23 organizate la Sala Polivalentă din Bucureşti (13-19 martie) mai mult de cinci medalii, cât au câştigat la ediţia de anul trecut a a competiţiei, desfăşurată la Plovdiv.

„Noi ne aşteptăm la o competiţie la finalul căreia să ne putem lăuda cu cât mai multe medalii, pentru că în lot sunt sportivi cu nume şi rezultate. În primul rând este Andreea Ana, campioana europeană en titre, dar avem aşteptări şi de la ceilalţi. Mai sunt Beatrice Ferenţ, Denis Mihai, Vasile Cojoc, Igor Botez, Georgian Tripon, Krisztian Biro, care e vicecampion european, deci avem sportivi buni, care sper eu să confirme şi să facă o treabă bună, mai ales că vor concura acasă, în faţa publicului bucureştean. Ca număr de medalii, am putea depăşi numărul de anul trecut de la Plovdiv”, a spus el.

„Eu aştept o comportare cât mai meritorie a sportivilor noştri, vreau să văd atitudine de învingători la ei. Le transmit pe această cale că întreg stafful de conducere al Federaţiei Române de Lupte este alături de ei. Toată suflarea luptelor din România îi încurajează şi le doreşte mult succes. Vrem să ne bucure cu cât mai multe medalii. Ne-am înscris la toate categoriile de la toate cele trei stiluri, deci avem loturi complete, până la urmă concurăm acasă”, a adăugat preşedintele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6957 secunde