Tavanul unei bănci s-a prăbușit peste persoanele care se aflau în clădire. Trei oameni au ajuns la spital

394
Tavanul unei bănci s-a prăbușit peste persoanele care se aflau în clădire. Trei oameni au ajuns la spital - tavan-1701092915.jpg

Articole de la același autor

Pompierii au fost chemați, luni, la sediul unei bănci din Dej, județul Cluj, după ce tavanul instituției s-a prăbușit. În interiorul instituției financiare se aflau mai multe persoane în momentul în care a picat tavanul, informează site-ul monitorulcj.ro.


ISU Cluj a anunțat că trei persoane au fost rănite în urma acestui incident. Victimele scoase de sub dărâmături au fost predate, imediat, echipajelor SMURD.


„Forțele noastre au fost solicitate în urmă cu puține momente să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbușit tavanul peste mai multe persoane. Echipajele au ajuns la fața locului și desfășoară o misiune de căutare-salvare. Până acum au fost identificate trei victime, predate echipajelor SMURD. La fața locului au fost trimise trei autospeciale, o ambulanță SAJ și una SMURD. Forțele sunt suplimentate cu echipaje de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj.


„Misiunea de căutare-salvare s-a încheiat. În urma evenimentului au rezultat trei victime, care din fericire sunt conștiente și cooperante. La spital vor fi transportați un bărbat și o femeie. Cealaltă persoană refuză transportul la spital”, a mai transmis ISU Cluj.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3711 secunde