Taximetrist atacat cu un cuțit de client

372
A fi șofer pe taxi este o îndeletnicire periculoasă. A trăit-o pe pielea lui un taximetrist constănțean, luni seară, după ce a fost atacat de un client.
În jurul orei 22,00, taximetristul a luat un pasager, aflat sub influența băuturilor alcoolice, din zona Podului de Butelii, pe care l-a transportat la Valu lui Traian, contra sumei de 40 de lei.
Ajunși în localitate, înainte de a opri însă la destinație, pasagerul a scos un cuțit cu intenția de a-l ataca pe șofer. Acesta a observat la timp și a sărit din mașină, luând-o la fugă. Clientul a pornit în urmărirea lui, dar nu a reușit să-l prindă, așa că, enervat la culme, și-a vărsat nervii pe taxiul marca Dacia Logan, căruia i-a spart toate geamurile.
Polițiștii Secției 1 Rurală Constanța au fost sesizați, în jurul orei 22,20, de șoferul păgubit. Ajunși la fața locului l-au găsit pe suspect, un bărbat de 29 de ani, într-o stare vădită de ebrietate. El nu mai avea cuțitul asupra lui, polițiștii criminaliști l-au găsit, ulterior, aruncat în apropierea mașinii.
Potrivit anchetatorilor, agresorul este cercetat în libertate pentru distrugere, amenințare și port ilegal de armă albă. Taximetristul nu depusese, ieri, plângere penală împotriva celui care l-a atacat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2709 secunde