Ambulanță accidentată în timp ce transporta un pacient

667
4
O ambulanță a fost implicată într-un accident, ieri, la orele prânzului, în timp ce transporta un pacient către Spitalul Județean Constanța. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Potrivit oamenilor legii, George Condulimazi, de 35 de ani, se afla la volanul unui Opel, înmatriculat în Bulgaria și rula pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, înspre Gară. În apropierea intersecției din zona ICIL, șoferul a întors mașina fără să se asigure și a lovit ambulanța care venea din spate și era condusă de Claudiu Barbu, de 41 de ani. Atât polițiștii, cât și martorii, spun că autospeciala avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune, căci transporta un pacient către spital. La fața locului a ajuns o altă ambulanță, care a preluat pacientul.
Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Reparația necesară ambulanței urmează să fie suportată de șoferul Opelului, responsabil de producerea accidentului.

Comentează știrea

14 martie 2012
accident cu ambulanta...

sa ii doresc oare ca atunci cand el sau cineva drag este in ambulanta sa se intample ca un dobitoc cu numere de bulgaria, smecher ordinar, cocalar de doi bani si imbecil ignorant sa faca ce a facut el? inchisoare pentru premeditarea infractiunii de omor calificat... doar a intors din priprie initiativa si a pus in pericol viata altora... Cu stima...

anonim
14 martie 2012
ptr. cel ce a comentat

'' NOTA : Te rugam sa comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoana, limbajul vulgar sau tendentios si postarea materialelor publicitare. Incalcarea acestor norme va fi sanctionata cu stergerea imediata a comentariului.'' De ce nu a fost sters comentariul facut ? "MARELE OM DE CULTURA " care a scris acest comentariu aduce atacuri la persoana. Il cunoaste pe acel sofer? Are idee ce fel de om este? Toti incultii se gasesc sa comenteze! Cred ca cel ce a comentat a facut o autocaracterizare in textul postat! ESTI PRAF AMICE!!!

Răspuns la: accident cu ambulanta...
Adăugat de : , 14 martie 2012
sa ii doresc oare ca atunci cand el sau cineva drag este in ambulanta sa se intample ca un dobitoc cu numere de bulgaria, smecher ordinar, cocalar de...
EU
14 martie 2012
CATRE TINE

'' PREMEDITAREA INFRACTIUNII...'' Cat esti ma de prost? COCALARULE!!

Răspuns la: accident cu ambulanta...
Adăugat de : , 14 martie 2012
sa ii doresc oare ca atunci cand el sau cineva drag este in ambulanta sa se intample ca un dobitoc cu numere de bulgaria, smecher ordinar, cocalar de...
4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3799 secunde