REVOLTĂTOR / Maxi-taxi BOMBĂ în Constanța

2078
2
REVOLTĂTOR / Maxi-taxi BOMBĂ în Constanța - drager-1331394902.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Rutieră spun că șoferul microbuzului care a fost, sâmbătă, implicat într-un accident rutier, după care a fugit de la fața locului, se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Oamenii legii spun că, în jurul orei 15, Ionel Brateș, de 41 de ani, din Constanța, care conducea un Mercedes Benz de transport persoane GMS pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, ajungând în apropierea străzii Adamclisi, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a părăsit locul accidentului.
Șoferul a fost depistat la scurt timp în zona Cireșica, iar în urma testării cu aparatul Drager s-a constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din primele verificări a reieșit că bărbatul împrumutase microbuzul, iar la momentul producerii accidentului acesta era gol.
Ionel Barteș este cercetat în prezent pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului. 


Comentează știrea

cugetliber.ro
10 martie 2012
TU ESTI NORMAL ?

NE MAI PLICTISESTI MULT ?

bibi
11 martie 2012
vreau si eu sa imprumut un microbuz

cel care ia dat microbuzul cred ca ar trebui tras la raspundere conform legi ca ia incredintat microbuzul , uite asa ne omoara astia inconstienti care se cred zmei ai soselelor - inchipuitiva ce se intampla daca lua si calatori - la 1,32 la mie ii trebuie cam 48 de ore sa-si limpezeasca creierasul (cred ca are niste sefii)

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în zona Cireșica
Pagina a fost generata in 1.1395 secunde