Taximetrist, complice la un furt

259
Taximetrist, complice la un furt - taxi-1370071814.jpg

Articole recomandate

Un taximetrist din Capitală a fost dus la audieri, fiind bănuit că a ajutat un hoț să fugă de la locul faptei. Pasagerul a amenințat cu cuțitul o femeie și i-a smuls lănțișorul de aur de la gât, informează România TV. Polițiștii bucureșteni au efectuat vineri noaptea mai multe razii în Capitală.

Taximetristul a oprit mașina în dreptul Facultății de Drept. Pasagerul s-a dat jos și a smuls de la gâtul unei femei un lănțișor de aur, după ce a amenințat-o cu un cuțit. Bărbatul a urcat apoi în mașină și a fugit împreună cu taximetristul. Victima a sunat la 112 și polițiștii au găsit taxiul la scurt timp.

Șoferul taxiului a fost dus la secția 17 de Poliție pentru a fi audiat, în timp ce bărbatul care a tâlhărit femeia încă nu a fost identificat.

În urma raziei care a vizat taximetriști, polițiștii au descoperit că mulți dintre ei aveau autorizațiile expirate, circulau fără permis sau se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

"În doar o oră de la începutul acțiunii au fost depistați patru conducători auto cărora li s-a întocmit dosar penal și au fost duși la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice. Au fost depistați și conducători auto care în urma controalelor s-a stabilit faptul că nu aveau permise de conducere sau că aveau permisul de conducere suspendat", a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București.

Au fost controlate zeci de autoturisme, iar în unele cazuri au fost întocmite dosare penale și s-au dat amenzi usturătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Iunie 2013
Stire din Eveniment : La Năvodari se fură calorifere
Pagina a fost generata in 1.057 secunde