Polițiștii au făcut portretul robot al celui care a înjunghiat un taximetrist, azi dimineață

208
Polițiștii au făcut portretul robot al celui care a înjunghiat un taximetrist, azi dimineață - cutit11365791297-1369829314.jpg
Polițiștii îl caută pe individul care, în această dimineață, a tăiat pe față un taximetrist. Ei au realizat portretul robot și efectuează cercetări pentru găsirea și tragerea lui la răspundere. Este vorba despre un tânăr de aproximativ 20 - 25 de ani, slab, cu părul ondulat, șaten spre blond, care în momentul infracțiunii purta un tricou alb și bermude. 




În jurul orei 5,15, polițiștii au primit o apel la Serviciul unic de urgență 112 prin care dispeceratul unei firme de taxi din municipiul Constanța îi sesiza că în zona Eliberării, un taximetrist a fost înjunghiat. Taximetristul, un bărbat de 61 de ani, le-a spus polițiștilor că l-a luat pe individ din zona Institutului de Marină, până pe strada Corbului, zona Câmp. Cursa a fost una scurtă, nici suma cerută nu a fost mare, dar în loc să plătească, în momentul în care s-a oprit mașina, tânărul de pe bancheta din spate a scos un cuțit și l-a tăiat pe față și l-a înțepat în umărul drept. 


Șoferul a vrut să-l prindă de mâna, moment în care agresorul l-a tăiat și la degetele mâinii drepte după care a fugit și s-a ascuns în tufișurile de lângă scara unui bloc. Taximetristul a mai povestit că tânărul părea să fie drogat. Victima a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În funcție de certificatul medico-legal, agresorul poate să fie acuzat de vătămare corporală gravă, situație în care riscă să petreacă și zece ani după gratii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Aprilie 2013
Stire din Cetățenești : Tupeu de taximetrist
Pagina a fost generata in 1.935 secunde