DEȚINUT DE LA POARTA ALBĂ, ÎNJUNGHIAT DE UN GARDIAN

238
DEȚINUT DE LA POARTA ALBĂ, ÎNJUNGHIAT DE UN GARDIAN - cutit1-1365791297.jpg

Articole de la același autor

O amplă anchetă a fost demarată, la Penitenciarul Poarta Albă, după ce în această după-amiază un gardian a înjunghiat un deținut. "Astăzi (n.r vineri, 12 aprilie), în jurul orelor 16,00, la Penitenciarul Poarta Albă a avut loc o altercație spontană între un agent de penitenciare și persoana privată de libertate A.D., care executa o pedeapsă de șapte ani, în regim de maximă siguranță, în urma căreia deținutul în cauză a fost înțepat de către agent cu un obiect ascuțit în zona toracelui. Deținutul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța", se menționează în comunicatul de presă transmis de reprezentanții unității de detenție.


Potrivit reprezentanților penitenciarului, deținutul este cunoscut ca o persoană recalcitrantă, care a mai creat probleme în trecut, el fiind încacerat într-un regim restrictiv. Pe de altă parte, gardianul a fost descris ca fiind un angajat exemplar. Acesta a susținut că incidentul a avut loc după ce deținutul s-ar fi apropiat amenințător de el, cu intenția de a-l lovi, iar gestul său a survenit în legitimă apărare.


Veridicitatea acestor aspecte urmează să fie stabilită de oamenii legii, incidentul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța și conducerea penitenciarului. Deținutul a fost transportat la spital, în prezent starea lui de sănătate fiind stabilă, rana provocată nepunându-i viața în pericol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3592 secunde