Se întâmplă în județul Constanța

Scos cu forța din mașină și înjunghiat în plină stradă!

378
Scene parcă desprinse din filmele de acțiune au avut loc, duminică seara, pe străzile din localitatea constănțeană Cobadin. Un Matiz în care se aflau doi tineri a fost blocat în trafic de două autotu-risme cu numere de Bulgaria, din care au coborât mai mulți indivizi. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceștia i-au scos din mașină pe ocupanții Matizului și le-au aplicat corecții. Ba chiar unul dintre agresori l-a înjunghiat pe pasagerul din dreapta, din Matiz, un tânăr de 22 de ani, de mai multe ori în zona capului și toracelui. 

După incident, la care au asistat și localnicii din zonă, agresorii s-au urcat în mașină și s-au făcut nevăzuți. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit victimele și au aflat că incidentul a fost urmarea unei divergențe dintre tânărul înjunghiat și cumnatul său, ce a avut loc în cursul serii de sâmbătă. 

Luni dimineață, polițiștii au dat de urma celui care a înjunghiat-o pe victimă, un amic de-al cumnatului acesteia, l-au reținut pentru audieri și urmează să stabilească dacă va fi dus la arestare. 

Cercetarea este realizată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3807 secunde