Taximetriștii amenință cu proteste masive: „Suntem tratați ca cetățeni de mâna a doua!”

2227
Taximetriștii amenință cu proteste masive: „Suntem tratați ca cetățeni de mâna a doua!” - taximetristisolicitare-1618419530.jpg

Articole de la același autor

Taximetriștii sunt revoltați de faptul că dezbatere publică cu privire la Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport persoane în regim de taxi se va desfășura în mediul online. Reamintim că Primăria Constanța a anunțat dezbaterea publică online pentru joi, 15 aprilie, ora 10.00, cu un maxim de participanți de 50 de persoane.

Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, a transmis o adresă municipalității prin care atrage atenția că taximetriștii își doresc o întrunire fizică, în caz contrar existând intenția de organizare de proteste.

„Am fost surprinși să aflăm din presă că pe data de 15 aprilie va avea loc o dezbatere publică online, noi având anterior deja patru întâlniri online în acest sens. Explicația că suntem în pandemie și nu se poate întâlnire fizică nu are justificare deoarece pe 16 aprilie va avea loc în sala Remus Opreanu dezbatere publică fizic privind Regulamentul piețelor. Iar dacă este pandemie și nu ne putem întâlni, de ce atâta grabă să modificăm regulamentul? Cine și ce interese are? Domnule primar, ne simțim tratați ca cetățeni de mâna a doua, abandonați deși suntem contribuabili importanți și permanenți la bugetul local. Vă rugăm să nu ne forțați să ieșim în stradă zilnic, câte 50 – 100 de taxiuri pe o perioadă de minim 30 de zile, să atacăm Regulamentul în contencios administrativ”, a subliniat Lică Neagu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5493 secunde