Taximetristul care vindea sex în portul Constanța, trimis în judecată

422
Procurorii constănțeni au dispus trimiterea în judecată a patru persoane din Constanța care se ocupau de proxenetism. Este vorba de Mustafa Bader, taximetrist, Constanța Fieraru, Fănica Ghinea, și Ghiulsevea Amet. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Constanța, iar magistrații au dispus ca primul termen de judecată să fie la data de 14 mai.

Încă din luna august 2011, taximetristul Mustafa Bader, de 47 de ani, din Constanța, după o înțelegere prealabilă cu Ghiulsevea Amet, de 53 de ani, și Constanța Fieraru, de 61 de ani, ambele din Constanța, a ales să aibă un venit consistent din activitatea de proxenetism. Cele două femei aveau rolul de a le caza pe fete în apartamentele lor, unde, de altfel, erau aduși de către taximetrist marinarii străini pentru a-și satisface poftele sexuale.

Polițiștii au intrat pe fir în urmă cu câteva luni, iar la începutul lunii martie 2012 au efectuat patru percheziții, printre care două și la locuințele celor două femei. Aici au fost depistate șapte fete, cu vârste cuprinse între 17 și 36 de ani, din mai multe localități din județ, respectiv Constanța, Chirnogeni, Mereni și Topraisar, care au recunoscut că se prostituau de bună-voie.

Din locuințele cu pricina au fost ridicați peste 1.600 de dolari și peste 1.000 de lei, proveniți din fapte de prostituție. Anchetatorii spun că o partidă de sex îi costa pe marinari 70 de dolari, iar activitatea grupului de proxeneți se desfășura de aproximativ jumătate de an.

Ancheta a pornit de la o fată de 13 ani care se prostitua în portul Constanța. Ea le-a povestit mai multe aspecte legate de rețeaua de proxeneți anchetatorilor, astfel că aceștia i-au filat și interceptat telefonic pe suspecți, reușind să pună cap la cap toate informațiile și să probeze acuzațiile aduse celor patru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii infractori vor să fie liberi
Vineri, 06 Aprilie 2012
Stire din Monden : Ce greșeli fac bărbații în pat
Marţi, 03 Aprilie 2012
Stire din Fun : Virginitate în noaptea nunții
Pagina a fost generata in 0.248 secunde