Țeapă cu telefoane mobile, în piața Tomis 3

518
Țeapă  cu telefoane mobile,  în piața Tomis 3 - teapatelefoanefalsetomis-1432915804.jpg

Articole de la același autor

Păcălelile cu telefoane mobile, date la colț de stradă, sunt vechi. Și cu toate acestea, bișnițarii încă nu duc lipsă de clienți. Drept dovadă, zilele trecute, puțin a lipsit ca un constănțean să ajungă victimă a unui escroc și să dea banii, chipurile, pe un telefon "performant" numai bun de aruncat la gunoi! Din fericire, tranzacția a fost întreruptă de un echipaj de jandarmi.

Potrivit oamenilor legii, victima a fost abordată, în mijlocul zilei, în apropierea pieței Tomis 3, de un individ de 40 de ani, care i-a oferit un Iphone la un preț derizoriu. Încântată, victima a acceptat. Doar că, într-o clipă de neatenție, escrocul a înlocuit Iphone-ul cu un telefon Samsung nefuncțional, învelit în scotch și introdus într-o husă de aceeași culoare cu Iphone-ul.

Tranzacția a stârnit suspiciunea unui echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobilă Tomis care patrula în zonă, iar militarii au oprit la timp tranzacția și l-au reținut pe escroc. Acesta a fost predat polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3398 secunde