Țeapă de 2.500 euro, după ce a cumpărat o mașină furată de la o rudă

415
Țeapă de 2.500 euro, după ce a cumpărat o mașină furată de la o rudă - teapa-1497368966.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au depistat o șoferiță care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat furat din Germania.

Oamenii legii au identificat în trafic autoturismul condus de A.S., în vârstă de 28 de ani, domiciliată în municipiul Constanța. În urma verificărilor în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul în cauză figurează ca fiind furat, alertă introdusă de Germania în data de 18 aprilie 2016.

Prezentând indicii de falsificare a seriei de șasiu, polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul inginerilor RAR Constanța, ocazie cu care aceștia au verificat autoturismul constatând că seria de șasiu nu era cea reală. Cu privire la cele constate, tânăra a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorități și că acesta aparține unei rude.

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 2.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5357 secunde