Țeapă de proporții după ce a vrut să-și înmatriculeze ieftin mașina în Bulgaria

550
Țeapă de proporții după ce a vrut să-și înmatriculeze ieftin mașina în Bulgaria - masiniinmatriculatebulgaria81335-1373638797.jpg

Articole recomandate

Virgiliu Alexandru Naș a apelat la mica publicitate pentru a-și înmatricula ieftin mașina în Bulgaria. Cel pe care l-a descoperit la rubrica de anunțuri, Claudiu Fort, un tânăr de 27 de ani, cu 11 clase și fără ocupație, l-a scăpat de taxa de înmatriculare, dar și de mașină, pe care i-a vândut-o altei persoane. Judecătorii nu au apreciat gestul șmecherului.




Naș l-a contactat pe Fort în octombrie 2010, în urma unui anunț din publicația clujeană Piața de la A la Z, rugându-l să-i înmatriculeze mașina în Bulgaria, un Nissan Terrano II cumpărat din Slovenia. Serviciul s-a rezolvat verbal, mașina i-a fost încredințată intermediarului, cu toate actele de proprietate și avansul de 750 de euro. Restul de 250 de euro urma să-i fie achitat după înmatriculare, după 2-3 săptămâni.


Văzând că nu-i mai răspunde la telefon, păgubitul a înțeles că este victima lui Fort și l-a reclamat în decembrie la poliție, acuzându-l de înșelăciune. Fort a respins acuzațiile, susținând că de fapt el a cumpărat mașina de la Naș, cu suma de 1.000 de euro, pentru a o dezmembra, aducând chiar și un martor în acest sens, pe Dan Muntean, care ar fi participat la înțelegerea de la domiciliul lui Naș.


Pentru șmecheria sa, Claudiu Fort va sta 2 ani și jumătate în închisoare și va trebui să achite suma de 3.750 euro, valoarea mașinii, plus avansul pentru înmatriculare, scrie oradecluj.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4147 secunde