Tentativă de omor! Tânără ÎNJUNGHIATĂ de fostul iubit

286
1
Tentativă de omor! Tânără ÎNJUNGHIATĂ de fostul iubit - politia21410853758-1413273948.jpg

Articole de la același autor

O tânără din Lumina a trecut prin momente de groază. Aceasta a fost bătută de fostul concubin. Cei doi au avut o relație, însă s-au despărțit, și au împreună un copil de un an. La un moment dat, tânăra de 29 de ani a rupt legătura cu bărbatul și nu a mai vrut să se împace cu el. Nervos din cale afară, Iulian M., de 28 de ani a găsit-o pe fosta iubită pe stradă, unde a bătut-o și a înjunghiat-o în umărul stâng. Tânăra a fost transportată la spital, iar individul a ajuns pe mâna polițiștilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a preluat cercetările în acest caz, bărbatul fiind acuzat de tentativă la omor calificat. După ce a fost audiat, oamenii legii s-au reținut, acesta urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 


"Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în după amiaza zilei de 13 octombrie 2014, în jurul orelor 17:00, după ce a urmărit-o mai multe zile și a așteptat-o pe stradă, când a întâlnit-o pe strada Mare din comuna Lumina, pe fondul nemulțumirii că l-a părăsit în urmă cu câteva luni și al repetării refuzului de a relua relația, inculpatul a atacat-o pe persoana vătămată C.E., fosta sa concubină, pe care a înjunghiat-o cu un cuțit de trei ori în zonele umărului stâng, omoplatului drept și hemitoracelui stâng posterior, astfel încât i-a provocat leziuni pentru care victima a necesitat îngrijiri medicale de urgență, prin spitalizare, acțiunea violentă fiind întreruptă de intervenția unor martori oculari, care l-au oprit și dezarmat pe agresor.

În cursul zilei de 13 octombrie 2014, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă față de inculpat, pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța, așa încât acesta a fost încarcerat în Centrul de reținere și arest preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 


Comentează știrea

Dan
14 octombrie 2014
Aviz celor interesati!

S-au gandit si la copil? Desigur ca NU, nici cand a desfacut picioarele si nici acum, caci altfel nu s-ar fi ajuns aici. Atentie! atentie! atentie! celor in cazuri similare pana cand nu e prea tarziu si nici regretele nu ajuta pe nimeni, iar consecintele vor fi simtite pentru 4 generatii de acum inainte.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8484 secunde