Timp de aşteptare mare la PTF Giurgiu; cauza - un protest al societăţii civile bulgare

359
Timp de aşteptare mare la PTF Giurgiu; cauza - un protest al societăţii civile bulgare - whatsappimage20180410at133923-1699709131.jpg
Camioanele care ies din România prin PTF Giurgiu au de aşteptat cinci ore la graniţă, din cauza unui protest al societăţii civile bulgare care are loc la intrarea în Bulgaria, în zona sensului giratoriu din imediata apropiere a punctului de frontieră Ruse - Giurgiu, scrie Agerpres.

''Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că în zilele 11 şi 12 noiembrie, între orele 10,00 - 13,00, va avea loc un protest al societăţii civile bulgare în zona sensului giratoriu din imediata apropiere a PTF Ruse - Giurgiu. ITPF Giurgiu a luat măsurile necesare astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere. Totodată, sunt actualizaţi periodic timpii de aşteptare din PTF Giurgiu în funcţie de evoluţia protestului şi de modul cum acesta va afecta traficul transfrontalier. ITPF Giurgiu recomandă şoferilor mijloacelor de transport utilizarea celorlalte puncte de trecere la graniţa cu Bulgaria'', se arată într-un comunicat de presă transmis sâmbătă de ITPF Giurgiu.

Protestul a blocat ambele sensuri de mers pe teritoriul Bulgariei.

Protestul aparţine societăţii civile şi este îndreptat împotriva deteriorării calităţii aerului din oraşul Ruse.

foto ilustrativă, sursa news.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8042 secunde