Tineri arestați după ce au încercat să abuzeze o fată pe care o plimbau cu mașina

430
Tineri arestați după ce au încercat să abuzeze o fată pe care o plimbau cu mașina - arest-1611419174.jpg

Articole recomandate

Doi tineri au fost arestați pentru că au încercat să abuzeze o adolescentă, la Suceava. 


Doi tineri, unul de 24 de ani și celălalt de 17 ani, au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile, măsura fiind admisă de un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Suceava, scrie Monitorul de Suceava. 


Marius T. și Ion-Ștefan B. sunt acuzați că au încercat să violeze o adolescentă în vârstă de 16 ani în timp ce o plimbau cu o mașină condusă de un prieten în vârstă de 18 ani.


Totul s-a întâmplat în ziua de 19 ianuarie, când cei trei tineri au convenit cu fata să o ia de acasă și să se plimbe. După ce au mers prin diferite baruri, pe drumul de întoarcere cei doi tineri care au fost ulterior arestați i-au cerut adolescentei să întrețină raporturi sexuale cu ei, numai că aceasta i-a refuzat.


Acest lucru nu le-a picat prea bine celor doi, care i-au rupt o parte din hainele cu care fata era îmbrăcată. Cu câțiva kilometri înainte de casă, adolescenta i-a cerut șoferului să oprească mașina, iar acesta s-a conformat. Fata a fugit pe un ogor mai mult dezbrăcată, iar mai apoi a ajuns la Spitalul Județean Suceava.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7362 secunde