Tineri din Cuza Vodă reținuți pentru furt de cablu telefonic

355
Trei tineri din Cuza Vodă sunt cercetați, în stare de reținere, de polițiștii din Băneasa, pentru co-miterea infracțiunii de furt calificat.
Polițiștii de frontieră de la Băneasa au fost cei care au oprit, în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 23, pe drumul care leagă localitățile Dobromir și Văleni, o autoutilitară condusă de Ionuț Radu, de 25 de ani, din Cuza Vodă, în care se mai aflau două persoane, dar care, atunci când mașina s-a oprit, au luat-o la fugă.
În urma controlului efectuat asupra mașinii, au fost găsiți 600 de metri liniari de cablu de telefonie, ce fusese sustras, în cursul nopții, de pe tronsonul liniei telefonice Dobromir - Băneasa.
De asemenea, în autoutilitară au mai fost găsite două scări din lemn, o scară metalică, o foarfecă tip "gură de lup" și un topor.
Ulterior, din investigațiile efectuate, polițiștii i-au prins și identificat și pe ceilalți doi suspecți, Florin Petcu, de 25 de ani, și Marius Garcev, de 20 de ani, ambii din comuna Cuza Vodă.
Cei trei au fost reținuți pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Un tată disperat își caută fiica!
Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Tânără dată dispărută, la Cumpăna
Pagina a fost generata in 1.5392 secunde