Tineri judecați pentru consum de droguri

1218
Procurorii DIICOT Constanța au trimis în judecată doi tineri pentru comiterea infracțiunii de consum de droguri de mare risc.
Potrivit rechizitoriului, Laurențiu Nicolae Dumitrache, de 30 de ani, din Slatina, și Adrian Marian Tunaru, de 25 de ani, din București, au fost prinși, în vara lui 2007, cu droguri asupra lor, în stațiunea Mamaia.
Mai precis, potrivit anchetatorilor, Dumitrache ar fi venit pe lito-ral împreună cu un prieten, George Cosmin Memet, cazându-se la hotelul "Comandor", din Mamaia.
Acolo, cei doi s-au întâlnit cu Tunaru, iar în noaptea de 27 spre 28 iulie 2007, au frecventat mai multe locații, iar spre dimineață au ajuns la "La Mania", unde au stat 15 - 20 de minute, după care au plecat, din cauza aglomerației. În parcarea hotelului "Ambasador", cei doi inculpați au fost opriți de polițiști, asupra lor găsându-se mai multe comprimate de ecstasy. În urma percheziției, oamenii legii au descoperit cantitatea totală de 11 pastile de ecstasy și 8,46 grame de cocaină. Tinerii au declarat că dețineau drogurile pentru consum propriu și că le-au cumpărat de la persoane necunoscute din București.
Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Constanța, care a de-marat cercetarea judecătorească în ceea ce îi privește pe cei doi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7247 secunde