Tineri prinși în flagrant în timp ce dezbrăcau o tânără

490
Tineri prinși în flagrant în timp ce dezbrăcau o tânără - arest-1598788426.jpg
Doi bărbați au fost prinși în flagrant, în această noapte, în timp ce încercau să dezbrace o tânără în Orășelul Copiilor din București. Polițiștii au reușit să îi prindă, după ce un trecător a sunat la 112 și a anunțat că o femeie este violată în parc.


Totul s-a întâmplat, în jurul orei 20.00, în Orășelul Copiilor din București, acolo unde o tânără de 30 de ani a fost hărțuită de cei doi tineri, iar la un moment dat, cei doi au încercat să o dezbrace.


Un trecător a auzit strigătele de ajutor ale femeii și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie, însă cei doi agresori reușiseră să fugă.


În baza semnalmentelor oferite de victimă, dar și de martor, polițiștii și jandarmii au reușit să îi prindă pe cei doi suspecți.


Agresorii, dar și tânăra au ajuns la Poliție, iar în timpul audierilor, la sediul Poliției a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, după ce tineri i-a venit rău.


Cei doi suspecți vor fi, cel mai probabil, reținuți pentru 24 de ore la sfârșitul audierilor, iar mâine vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare, ambii fiind acuzați de tentativă de viol.


Sursa: Antena3.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4009 secunde