Tineri scandalagii, amendați de jandarmii constănțeni

125
Tineri scandalagii, amendați de jandarmii constănțeni - jandarm1366358722-1367998875.jpg
Jandarmii care asigură paza și protecția Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța au amendat, cu câte 200 de lei, doi constănțeni supărați pe trecători și pe liniștea acestora. 

Unul dintre jandarmii aflați în postul de pază al reprezentanței consulare a sesizat tărăboiul făcut de Constantin L., de 19 ani, care se deplasa pe bulevardul Ferdinand, în direcția teatrului Fantasio. Tânărul mergea pe stradă strigând și cântând. El a fost oprit de jandarm, legitimat și anunțat că va încasa o amendă de 200 de lei, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Supărat de pagubă, acesta a admis că a făcut tărăboi, dar că nu are chef să semneze nimic, drept pentru care a plecat mai departe, de această dată în liniște. Tânărul va primi acasă procesul verbal de constatare a faptei.

În aceeași zi, tot în apropierea Consulatului General al Republicii Turcia, militarii constănțeni au oprit un alt tânăr, de 36 de ani, care oprea trecătorii din zonă. Petru S. a fost surprins în fața unui bloc din fața Consulatului, înjurând și amenințând în gura mare două femei, fără nici un motiv anume. După ce au stat de vorbă cu persoanele care stârniseră fără să vrea furia bărbatului pus pe scandal, jandarmii l-au oprit, l-au legitimat, l-au ținut pe loc până la plecarea victimelor amenințărilor și i-au aplicat o amendă de 200 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : RAZIE de AMPLOARE LA CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.4762 secunde