Tinerii performanți, premiați de JCI Constanța în cadrul unei gale

1103

Articole de la același autor

Organizația non-guvernamentală JCI Constanța a sărbătorit rezultatele activității din anul curent alături de parteneri, sponsori și membri JCI Constanța. Momentul a fost marcat printr-o gală festivă unde au fost premiați partenerii, participanții din proiectul TOYP (Ten Outstanding Young Persons) și membrii JCI Constanța care s-au evidențiat prin implicare în anul 2016.

În anul 2016, JCI Constanța a organizat 24 de proiecte și evenimente pe domeniile antreprenoriat, dezvoltare personală, relații internaționale, sănătate și social. Vorbim despre Business Networking Event, JCI PLAY 4x4, Atelierul Zanelor, Public Speaking și Debate, dar și campanii de donat sânge "Share Your Blood, Save a Life". Membrii JCI Constanța au întreprins activități comune cu membrii JCI Varna și au participat la programul intercultural organizat de JCI Bruxelles, dar și la evenimente internaționale precum Conferința Europeană JCI din Tampere, Finlanda, unde au reprezentat România.

În cadrul Galei JCI Constanța au fost premiați tineri nominalizați de JCI Constanța pentru proiectul internațional TOYP (Ten Outstanding Young Persons): Diana Slav, Daniela Nicoleta Sofronie, Alexandru Bobe, Simona Chimisliu și Cristinel Stoica Popa pentru rezultate deosebite obținute în ria lor de activitate. Inivitații la eveniment au avut parte de colinde, program artistic oferit de Cristian Munteanu, membru JCI Constanta, totul culminând cu un minunat și delicios tort aniversar care marchează 13 ani de activitate JCI la Constanța.

Evenimentul a fost un bun prilej pentru a premia și cei mai implicați membri JCI Constanța de anul acesta. Cristi Stancu a fost votat și premiat ca "Cel mai implicat Membru", Andra Raftu ca "Cel mai bun Project Manager" și Lorin Ursa "Cel mai implicat Membru Nou". Ioan Malciu, presedinte JCI Constanța 2016, și-a incheiat cu succes mandatul și a predat ștafeta Danielei Fantână, care a coordonat Gala JCI Constanța și care va fi președinte JCI Constanța în 2017.

"JCI Constanța este cea mai bună orgnizație pentru a face voluntariat, proiectele oferind tinerilor oportunitatea de a contribui activ la dezvoltarea comunității locale. Anul 2016 a fost plin de proiecte frumoase și ambițioase, mulți tineri alăturându-se organizației noastre. Pentru 2017 ne propunem un proiect nou, o scoală de voluntariat pentru tinerii adolescenți. De asemenea, anul viitor în octombrie, JCI Constanța va organiza Conferința Naționala JCI România la care vor participa membri, parteneri, senatori și simpatizanți ai JCI din țară și din străinătate" a declarat Daniela Fantana, președinte Junior Chamber International Constanța 2017.

Junior Chamber International (JCI) este o organizație non-guvernamentală internațională apolitică ce numără 200.000 de membri - tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 și 40 de ani – în peste 100 de țări. Pornind de la viziunea JCI "de a fi cea mai importantă rețea globală de tineri activi", membrii JCI își propun să transpună în realitate misiunea JCI "de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive".

Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numărat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA: George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : VINO SĂ CUNOȘTI JCI Constanța!
Pagina a fost generata in 1.4128 secunde