Tinerii suspectați că au prădat o casă din Cumpăna rămân după gratii

211

Articole de la același autor

Cei doi tineri care au furat dintr-o casă din Cumpăna, în noaptea de Revelion, suma de aproximativ 37.000 de euro, rămân după gratii. Asta au decis magistrații de la Tribunalul Constanța, care au judecat, ieri, recursurile declarate de cei doi împotriva stării de arest preventiv.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, a declarat că furtul a fost comis în noaptea de miercuri spre joi, când proprietarul casei se afla la căminul cultural din comună pentru a petrece de Anul Nou. Cei doi suspecți, Ionel Pal, de 22 de ani și Cornel Iordache, de 21 de ani, ambii din Cumpăna, au profitat de lipsa acestuia și au intrat prin efracție în locuința lui Ion Cârjală.
Cei doi au spart ușa de la intrare, iar din locuință au furat 95.600 lei (aproximativ 24.000 de euro - n.r.) și 13.000 de euro. Tinerii au fost depistați, vineri, în localitatea băcăuană Aiud și aduși la Constanța, unde au fost prezentați la Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.
Magistrații au emis pe numele lor un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile și riscă până la 15 ani de închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7013 secunde