Tot mai mulþi consumatori de etnobotanice în zona Brotãcei

224
2
Tot mai mulþi consumatori de etnobotanice în zona Brotãcei - totmaimulticonsumatorideetnob-1398607551.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie a observat vineri searã, în jurul orei 21.00, în zona Brotãcei, un tânãr care îºi confecþiona þigãri ºi care a început sã se agite la vederea militarilor. Chiar dacã a aruncat imediat þigara ºi a mãrit pasul, jandarmii l-au convins sã se opreascã. Asupra acestuia, Costicã R., de 21 ani, au gãsit în buzunarul de la pantaloni zece plicuri care conþineau o substanþã de culoare verde.Tânãrul le-a spus jandarmilor cã îºi consumã substanþa uscatã sub formã de þigãri etnobotanice. Acestuia i-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele zece plicuri descoperite asupra lui vor fi înaintate Brigãzii de Combatere a Criminalitãþii Organizate  Constanþa, în vederea continuãrii cercetãrilor.


Comentează știrea

victor
28 aprilie 2014
si nu numai

In Compozitorilor, la centrala termica 171, un turc vinde de asemenea. Tot acolo, la concurenta, este un arici care se da zmeu, face pe stapanu si vinde din masina. Cel din urma le tine in masina, le scoate si le vinde numai cand primeste telefon de la clienti si e asteptat. Trimite-ti niste baieti civili si pe acolo, dati un numar de la Antidrog si anuntam noi potera cand e actiunea in toi. Orice, numai sa dispara aceste gunoaie.

DODO
28 aprilie 2014
drogulete

Nu cred ca daca s-ar vrea nu s-ar putea merge pe filiera pina la sursa! Banuiesc ca sint in joc interese mai mari si personaje mai importante (asta pina cind vor fi si copii lor afectati)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2829 secunde