Litoralul petrece! Iatã programul complet al evenimentelor organizate de 1 Mai

1266
Litoralul petrece! Iatã programul complet al evenimentelor organizate de 1 Mai - litoralulpetreceiataprogram1mai-1398607468.jpg

Articole de la același autor

Minivacanþa de 1 Mai se anunþã una cu destul de multe evenimente gândite special atât pentru turiºtii care aleg litoralul, cât ºi pentru constãnþenii care nu pleacã în cine ºtie ce vacanþe, în aceastã perioadã. Foarte important, acestea nu se vor organiza doar în Mamaia, ci ºi în alte staþiuni de pe litoral.


Ca de obicei, sezonul estival 2014 începe la 1 Mai, cu tradiþionala paradã a litoralului românesc, care porneºte ºi se opreºte apoi din/în parcarea de la Aqua Magic. În intervalul orar 10.00 - 14.30, pe traseul Mamaia - Nãvodari - Constanþa - Eforie - Constanþa - Mamaia, parada va reuni autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, peste 30 de maºini de epocã, motociclete, maºini de la Raliul Deltei, Fanfara Raja etc. 


De asemenea, tot pe 1 Mai, în Mamaia, între orele 19.00 - 21.00, pe scena special amenajatã pe plaja din zona Cazino Mamaia va avea loc un spectacol multietnic de muzicã ºi dansuri. Vor participa la spectacol Ansamblul Folcloric Brâuleþul Dobrogean, Ansamblul Fluria al comunitãþii armâne din Constanþa, Ansamblul Elpis al comunitãþii elene din Constanþa ºi Andreea Olariu, anunþã reprezentanþii Asociaþiei Litoral - Delta Dunãrii.


Imediat dupã spectacolul de pe scenã se va lansa ºi filmul oficial al staþiunii Mamaia ºi spotul "Descoperã România: priveºte cu sufletul ºi ascultã cu inima". În încheiere: un spectaculos show de lasere ºi o lansare de sute de lampioane pe cerul staþiunii Mamaia, deasupra mãrii. De asemenea, cluburile au pregãtit ºi ele surprize una ºi una pentru cei care le vor trece pragul.


În staþiunile Nãvodari, Eforie ºi Costineºti vor avea loc eve-nimente similare. Astfel: Nãvodari - 1 mai 2014 - în Tabãra Delfinul programul artistic va începe la ora 11.00 ºi se va încheia în jurul orei 20.00. Nu vor lipsi artiºti ca What’s Up, Axinte, Lorenna, Violeta Constantin, Autentic, Sylvie ºi alþii. Iar asta nu e tot. Lista surprizelor este una mult mai mare!


În Eforie Sud turiºtii ºi localnicii sunt aºteptaþi pe 1 mai în Parcul Primãriei, acolo unde îi aºteaptã o expoziþie de antichitãþi, iar între orele 17.00 - 20.30 se pot bucura de muzicã ºi dans pentru copii, precum ºi de un concert Nadir (Vocea României). La 20.30 este programat un show cu lasere.


La Costineºti avem, pe 2 mai, pe plaja Costineºti - zona Obelisc - jocuri sportive, pe plajã, spectacol cu  trupe de folk ºi rock, artiºti solo etc., iar la 20.30, bineînþeles, un show de lasere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2801 secunde