Încetați cu construcțiile de 1 Mai, românii nu se duc pe litoralul românesc sã viziteze șantierele patriei!"

325
3
Încetați cu construcțiile de 1 Mai, românii nu se duc pe litoralul românesc sã viziteze șantierele patriei!

Articole de la același autor

Reprezentanþii Federaþiei Patronatelor din Turism ºi Servicii (FPTS) atrag atenþia cã turiºtii români nu mai au chef sã se relaxeze printre schele ºi mun-citori, aºadar îi sfãtuiesc pe toþi cei implicaþi în astfel de activitãþi sã sis-teze lucrãrile pe perioada minivacanþei de 1 Mai.


"Mini-vacanþa de 1 Mai gãseºte litoralul românesc în aceeaºi fazã a ºantierelor patriei ca în fiecare an. Dacã cineva crede cã turiºtii români mai au chef sã se relaxeze printre schele ºi muncitori, se înºealã amarnic ºi nu este atent la faptul cã existã ºi alternativa altor destinaþii de litoral în afarã de cel românesc. Aºa încât îi sfãtuiesc pe cei implicaþi fie sã le încheie rapid, fie sã amâne lucrãrile de amenajare pentru sezonul estival în perioada de dupã 1 Mai dacã nu doresc sã dea senzaþia cã litoralul românesc este inspirat din opera Meºterului Manole, fiind mereu în construcþie, dar niciodatã terminat", spune preºedintele FPTS, Dan Matei Agathon. 


Potrivit acestuia, prima impresie este întotdeauna cea mai importantã: "Prima impresie este întotdeauna cea mai importantã. (…) Sã nu ne facem iluzii, nimeni nu vine pe litoral sã se distreze printre betoniere ºi materiale de construcþii. Cum ne aºternem prima impresie de 1 Mai, aºa o sã avem ºi sezonul estival. De aceea revin cu îndemnul de a-i feri pe turiºtii care vor alege litoralul românesc pentru mini-vacanþa de 1 Mai de lehamitea lucrurilor pe jumãtate terminate ºi de paragina ºantierelor în desfãºurare".
Mesajul este unul cât se poate de clar: "Încetaþi cu construcþiile de 1 Mai, românii nu se duc pe litoralul românesc sã viziteze ºantierele patriei!".


Comentează știrea

MIELUTU
28 aprilie 2014
???????????????

CE CACAT DE ORTOGRAFIE ESTE IN ARTICOLUL DE MAI SUS. APOI SE PLANGE LUMEA CA LOAZELE NOASTRE NU MAI STIU SA SCRIE......

hermes outlet turin
8 mai 2014
hermes outlet turin

hermes belt imitation hermes outlet turin http://www.margaritamike.com/cwibwm/brand.html

replica hermes scarves uk
11 mai 2014
replica hermes scarves uk

birkin bag copy Stiri Economie : Încetați cu construcțiile de 1 Mai, românii nu se duc pe litoralul românesc sa viziteze șantierele patriei!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes scarves uk http://www.mecats.net/hermes.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.29 secunde