Trafic de canabis din Serbia în România; Șase persoane au fost reținute

126
Trafic de canabis din Serbia în România; Șase persoane au fost reținute - diicotfootgooglero1345195013-1371885838.jpg

Articole recomandate

Procurorii din cadrul DIICOT au reținut pentru 24 de ore șase inculpați - români și sârbi - și au solicitat instanței arestarea preventivă pentru 29 de zile a acestora pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc.




Membrii grupării, sub coordonarea liderului, în prezent deținut într-un penitenciar de pe raza județului Timiș , au organizat procurarea din Serbia și introducerea pe teritoriul României a aproximativ șapte kg de canabis. Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii de pe raza municipiului Timișoara. 


"La data de 20 iunie, procurorii DIICOT au efectuat cinci percheziții domiciliare, ocazie cu care au descoperit și ridicat peste un kilogram de canabis, cântare electronice și sume de bani", se arată în comunicat. 


Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Timișoara iar acțiunea, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Suportul informativ a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale și Direcția de Informații și Protecție Internă, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2087 secunde