TRAFICUL AERIAN pe viscol. Zboruri întârziate

100
TRAFICUL AERIAN pe viscol. Zboruri întârziate - aeroportiarna-1419838746.jpg
Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, mai multe zboruri prezentând întârzieri din cauza eforturilor de deszăpezire de pe aeroporturi, însă nicio cursă nu a fost anulată în această dimineață din cauza condițiilor meteo.


Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (AIHCB) și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare abundenă și vânt cu rafale care transportă zăpada la sol, scrie realitatea.net.

Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ o oră la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor și de operațiunile de deszăpezire, întârzieri care doar punctual pot ajunge la două ore.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4289 secunde