Traficul rutier de pe Autostrada Soarelui, supravegheat de un elicopter

395

Articole de la același autor

Duminică, între orele 16 - 22, un elicopter tip EC 135 al Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Administrației și Internelor a executat o misiune de supraveghere a traficului rutier pe Autostrada A2 București - Agigea și DN 38 Agigea - Mangalia și retur.
Elicopterul a fost solicitat de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru a veni în sprijinul echipajelor de poliție rutieră de la sol.
Astfel, elicopterul MAI a surprins un accident de circulație care a avut loc pe A2 la km 81+500, în zona Lehliu - Drajna, în care a fost implicat un autoturism condus de o femeie în vârsta de 26 de ani care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit balustrada metalică din dreapta, părăsind carosabilul. Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și rănirea ușoară a ocupantului din dreapta față.

Recomandările polițiștilor
La fel ca în fiecare week-end când se înregistrează creșteri ale valorilor de trafic pe principalele intrări/ieșiri rutiere din municipiul București, în special pe Autostrada A2 către Constanța, și în acest sfârșit de săptămână polițiștii rutieri au acționat pentru asigurarea fluenței traficului, prevenirea accidentelor rutiere și evitarea oricăror evenimente nedorite.
Pentru un trafic în siguranță, polițiștii recomandă conducătorilor de autovehicule să conducă prudent pe toată durata deplasării, îndeosebi în stațiunile de pe litoral să circule cu viteză redusă; să nu uite că purtarea centurii de siguranță salvează vieți; dacă sunt obosiți să nu se urce sub nicio formă la volan; să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice; să nu folosească telefonul mobil în timp ce conduc, dacă nu au sistem handsfree; să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo și la starea drumului.
De asemenea, pentru asigurarea fluenței traficului rutier și evitarea unor blocaje, Poliția Rutieră recomandă șoferilor să utilizeze și următoarele trasee alternative înspre litoral: DN2: București - Urziceni, DN2A: Urziceni - Slobozia - Hârșova - Constanța; DN3: București - Lehliu Gară, DN3A: Lehliu Gară - Fetești, A2 Fetești - Cernavodă, DN22C: Cernavodă - Murfatlar, DN3: Murfatlar - Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3562 secunde