TRAGDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA. TREI MORȚI și UN COPIL ÎN COMĂ! GALERIE FOTO

2038
4

Articole de la același autor

Un accident rutier grav s-a produs, astăzi, între localitățile constănțene Crucea spre Stupina. Din primele informații se pare că impactul s-a produs între două autoturisme. Trei persoane au murit pe loc, iar alte trei au fost rănite grav. Pentru a prelua răniții au fost trimise patru echipaje de ambulanță și un elicopter SMURD.


UPDATE - Din primele informații se pare că șoferul unui Logan, de 58 de ani, a adormit la volan, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un Volkswagen. În autoturismul marca Logan se aflau patru persoane, dintre care trei au murit, iar a patra este rănită grav.


UPDATE - Gheorghe Paulenco, de 58 de ani, conducea un Logan pe DN 2 A, la ieșire din localitatea Stupina. Alături de acesta se mai aflau Anicuța Paulenco, de 57 de ani, pasageră pe locul din dreapta față și o femie încă neindentificată, în vârstă de aproximativ 60 de ani, pasageră pe locul din dreapta spate. Cei trei au murit pe loc. O a patra victimă, Petru Matei, se află în stare foarte gravă, fiind transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean. În mașina lovită frontal se află un copil de 12 ani, care a ajuns la spital în stare critică.


VOM REVENI CU AMĂNUNTE


Comentează știrea

LOGAN SICRIU PE ROTI
11 august 2013

In marea majoritate a accidentelor (mai ales frontale) dintre un Logan si o alta masina putin mai scumpa, cei din Logan sufera mult mai mult, aviz celor care inca mai cred in miracolul acestei masini - nu ofera nici macar o minima securitate in caz de accident, fiind facuta cu un singur scop - sa fie ieftina!!

Soarta
11 august 2013
Am circulat 40 de ani cu Dacia !

Cand iti vine ceasul poti sa fii si in Tanc, moartea te ia de oriunde !

bogdan
11 august 2013
de ce sa mori?

COMENTARIU: ASTA ESTE DIFERENTA INTRE O MASINA GERMANA SI RABLA ROMÂEASCA LOGAN. IN VOLSWAGEN TE RANESTI, IN LOGAN MORI CA PROSTU'. CEL MAI EVIDENT CRASHTEST ASTA A FOST. LUATI-VA LOGAN!!!!!

Nea Mitica
12 august 2013
Pentru bogdan

Ai uitat sa spui ca mamicuta te-a conceput pe o bancheta de Volksvagen (gresit Volswagen, analfabetule!) si de aici, marea ta admiratie ptr masinile "germane"!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 August 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier pe bulevardul 1 Mai
Pagina a fost generata in 0.3807 secunde