Accidente rutiere mortale în Constanța

Doi bărbați au murit după ce au traversat prin loc nepermis

206
1
Doi bărbați au murit după ce au traversat prin loc nepermis - accidentbulevardulferdinand-1375624001.jpg
Două persoane și-au pierdut viața din cauza nerespectării regulilor de circulație. Primul eveniment nefericit a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 18.50. Virgil Ionașcu, de 37 de ani, din Ciobanu conducea un Audi pe DN 2A, dinspre municipiul Constanța către Hârșova. La un moment dat, ajungând la intersecție cu drumul comunal 76, în localitatea Ghindărești, bărbatul l-a accidentat pe Cristinel Barbăroșie, de 39 de ani, din Hârșova, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreaptă a șoferului. În urma impactului, pietonul a murit pe loc.

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 22.15, Mihai Ionescu, de 27 de ani, din Lumina, conducea un Volkswagen pe DN 22, dinspre DN 2A către Lumina, Ajungând în apropiere cu intersecția cu DJ 226, în localitatea Lumina, tânărul l-a accidentat pe Niculae Onu, de 56 de ani, din Negru Vodă, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. În ciuda eforturilor medicilor, pentru bărbatul de 56 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta decedând la scurt timp după impact. Polițiștii rutieri constănțeni l-au testat pe tânărul șofer cu aparatul Drager. În urma testării a reieșit o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Comentează știrea

spike
5 august 2013
dreptate

in legatura cu accidentul rutier din data 03.08.2013 cristinel barbarosie nu a traversat prin loc nepermis in localitatea unde s a produs accidentul nu este exista un semn de trecere de pietoni si nici de viteza pentru k nu vor sa puna edili s au intamplat multe accidente in acel loc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6197 secunde