TRAGEDIA de vineri noapte. Șoferul BĂUT, care a OMORÂT o tânără pe TRECEREA DE PIETONI a fost ARESTAT!

1016
3

Articole de la același autor

Accidentul s-a petrecut vineri noapte, în jurul orei 23.10, în zona Academiei Navale. O tânără de 19 ani a fost izbită în plin, chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce încerca să traverseze alături de părinții ei. Șoferul a intrat în plin în cele trei persoane, fără să încerce măcar să frâneze! Părinții au scăpat, însă Andreea Roșu a murit pe loc.


În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului de salvare, rănile provocate de impactul puternic au fost multe prea grave pentru a se mai putea face ceva și medicii au fost nevoiți, în cele din urmă, să constate decesul fetei.


După accident, constănțeanul Liviu Traian Marinel (29 de ani) a fugit de la fața locului, iar mașina, un Renault, a fost abandonată la. Sâmbără dimineață, în jurul orei 10.00, autorul accidentului s-a prezentat singur la sediul Poliției Rutiere, iar magistrații constănțeni au dispus arestarea lui pentru 29 de zile, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă în formă agravantă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.


 
Mai mult, în prezent polițiștii de la Rutieră fac cercetări și sub suspiciunea că permisul auto pe care l-a prezentat șoferul Traian Liviu Marinel ar fi falsificat. Permisul auto prezentat a fost eliberat de autoritățile spaniole, iar surse apropiate anchetei ne-au declarat că numele de familie din permisul auto diferă de cel din actul de identitate - în sensul că lipsește o literă. Există posibilitatea, au precizat oamenii legii să fie vorba de o simplă eroare de tipar.


Comentează știrea

d.b.
10 noiembrie 2013
Codul rutier trebuie aplicat,nu schimbat!

Dancu si Sobaru de la rutiera,si alti sefi ca ei,sunt de vina pt aceste vieti curmate!!! Idiotii astia stau pe scaun in birouri si dau ordin politistilor sa vina cu 20 de pietoni amendati si sa nu faca munca de politie rutiera, sa previna accidentele sau sa sanctioneze haosul auto din Constanta.

Dorel
11 noiembrie 2013
IMPOLITIE SI INJUSTITIE

De 23 de ani oricine a scapat cu pedepse minimale. Multumim politiei si justitiei române pentru ca i-a facut scapati pe multi asasini. Mai are rost sa amintim si de blestemele rudelor celor ucisi ?

honda cbr 929 fairings
2 iunie 2014
honda cbr 929 fairings

The beaky front fairing gives the Ninja 1000 a crouched and restless feline profile that's ready to leap with all ferocity. The slats at the edges, the angular fuel tank, body panels draped in a mix of black and green. honda cbr 929 fairings http://honda919fairing.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4993 secunde