MESAJE DE ADIO / "Cum te pot vizita la cimitir, Andreea? Te voi iubi și nu te voi uita o viață!"

738
2
MESAJE DE ADIO /

Articole de la același autor

Ionuț, iubitul tinerei constănțence care a pierit, vineri noaptea, după ce a fost lovită în plin pe o trecere de pietoni de pe strada Dezrobirii, a lăsat un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare. 


"Sunt ca și tine, mort pe dinăuntru. Când îl pierzi, atunci îți dai seama cât de mult îl iubești, dar tu?! Tu cu ce ai greșit, fata mea?!!?! Mai bine te știam fără ceva, dar în viață. Acum, cum te pot vizita la cimitir, Andreea?! Cum?! Ce am greșit, Doamne, încât să mi te ia?! Te iubesc Andreea, pentru toate câte ai făcut, pentru mine, pentru noi. Te iubesc și nu te voi uita o viață" - a scris tânărul pe pagina sa de Facebook. 




Andreea Roșu, tânăra a cărei viață a fost curmată brusc, vineri noaptea, de un șofer aflat sub influența alcoolului, era în anul I la Universitatea Ovidius Constanța, fiind absolventă a Liceului de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța. Era într-o relație de doi ani, iar în mesajele lăsate pe rețeaua de socializare prietenii o descriu precum "un înger, prea tânăr, prea frumos". 
Reamintim că șoferul, Liviu Traian Marinel, acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. 








Comentează știrea

sorin
10 noiembrie 2013
moartea andreei

sincere condoleante familiei andreei din parteai familiei munteanu dumnezeu sa te aseze dea dreapta tatalui AI PLECAT MULT PREA DEVREME NU TE VOM UITA ANDREEA FAM MUNTEANU

sorin
10 noiembrie 2013
moartea andreei

ionut fii tare andreea te va veghea mereu si va veghea asupra ta vesnic si te va iubi mereu alaturi de ingeri acolo sus odihneascase in PARATIA CERULUI

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9173 secunde