Tragedia unei tinere vândute "peștilor" din Germania

781
Două femei din Cernavodă au fost trimise în judecată de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.
Procurorii spun că Ioana Niculai și Laura Elena Seftiuc, la începutul lui 2009, au recrutat-o pe Anca Frăsineanu, din Cernavodă, căreia, sub promisiunea că îi vor oferi un loc de muncă decent în Germania, au obligat-o să se prostitueze.
Fata a avut încredere în Niculai, pe care a cunoscut-o prin intermediul unei prietene. Tocmai de aceea a acceptat ușor să plece din țară, cu gândul că va putea câștiga decent și își va putea face o situație materială frumoasă.
Seftiuc a fost cea care a preluat-o pe Frăsineanu de pe un aeroport din Germania și a dus-o într-un apartament, unde a trăit coșmarul vieții ei. Ea a fost sechestrată în casa respectivă, Seftiuc având grijă să-i aducă "clienți". Victima le-a povestit anchetatorilor că a fost bătută, umilită, arsă cu țigara de fiecare dată când se împotrivea să se prostitueze. Abia după o lună, fata a reușit să ia legătura cu prietena ei, care-i făcuse cunoștință cu Niculai, și i-a spus prin ce trecea. Aceasta a contactat-o pe Niculai și a amenințat-o că dacă nu îi dă drumul Ancăi Frăsineanu se duce la Poliție și o denunță. Cele două femei i-au dat astfel drumul fetei, care a venit în țară și s-a oprit direct la Poliție, unde a făcut plângere penală.
Dosarul lor a ajuns pe masa procu-rorilor DIICOT - Serviciului Teritorial Constanța, în fața cărora cele două nu și-au recunoscut faptele.
Procesul celor două va începe, la Tribu-nalul Constanța, la data de 13 mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4718 secunde