Tragedie. A murit polițistul rănit într-un accident rutier, la Cernavodă

313
Tragedie. A murit polițistul rănit într-un accident rutier, la Cernavodă - politistmortalin12-1600956165.jpg

Articole de la același autor

Sfârșit tragic al unui tânăr de 21 de ani, polițist în cadrul Secției de Poliție Transporturi Cernavodă. Alin Roșieanu era originar din Motru, dar activa în județul Constanța. În noaptea de 8 spre 9 septembrie, în jurul orei 2.00, era împreună cu un coleg într-o mașină și se deplasau pe strada Prelungirea Seimeni, de la marginea localității Cernavodă. La un moment dat, colegul său care era la volan a pierdut controlul direcției, iar mașina s-a izbit de un copac de la marginea drumului. Ambii au fost răniți grav, fiind transportați la spital.

Alin Roșieanu a fost internat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, având pierderi masive de sânge. De altfel, pentru a-l putea stabiliza, medicii au transmis familiei că este nevoie de transfuzii de sânge. În consecință, apropiații au lansat apeluri în mediul online, sute de polițiști, atât din Constanța cât și din Gorj, județul de domiciliu al tânărului, prezentându-se să doneze sânge. 


Ieri dimineață, însă, inima tânărului a încetat să mai bată, intrând în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai reușit să îl salveze.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a tânărului, apropiații spunând despre el că era un băiat muncitor, cu un suflet mare!

„Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”, au postat prietenii săi.

Între timp, polițiștii continuă cercetările în dosarul penal demarat după producerea accidentului, schimbând încadrarea din vătămare corporală gravă în ucidere din culpă. Reamintim că, din primele informații, colegul care se afla la volan avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, în momentul producerii accidentului. Cei doi erau în timpul liber la ora la care a avut loc accidentul, spun reprezentanții IPJ Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5119 secunde