Apel pentru donare de sânge, pentru supraviețuitoarea unui accident

331
Apel pentru donare de sânge, pentru supraviețuitoarea unui accident - donaresangevictima-1600956363.jpg

Articole de la același autor

O tânără de 26 de ani, rănită grav într-un accident rutier, are nevoie de sânge pentru a putea lupta pentru viață. Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, 20 septembrie, pe DN 2A, la ieșire din Hârșova spre Constanța, mai precis în apropiere de intersecția cu DC 87, spre Ghindărești. În accident au murit trei persoane: George M., un tânăr de 26 de ani, șoferul uneia dintre mașinile implicate, un bărbat de 52 de ani, șoferul celeilalte mașini implicate, și o femeie de 54 de ani, pasageră în a doua mașină. Singura supraviețuitoare este Elena Gabriela D., o tânără de 26 de ani, iubita primului șofer.

Aceasta a fost transportată în comă la spital, iar starea ei este în continuare gravă, apropiații făcând apel pentru donare de sânge. „Are nevoie de sânge pentru a supraviețui. Veniți la Centrul de Transfuzii să donăm sânge pentru Găbița”, este apelul lansat de cei dragi.

Cei care donează sânge sunt îndrumați să specifice că este pentru Elena Gabriela Dache.

Reamintim că, potrivit polițiștilor, din primele cercetări, accidentul ar fi avut loc după ce șoferul de 26 de ani, care circula dinspre Hârșova spre Constanța, ar fi pătruns pe contrasens, lovind în plin mașina care venea din sens opus, la volanul căreia se afla bărbatul de 52 de ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8068 secunde