Tragedie după tragedie, la Constanța. Un bărbat s-a spânzurat, altul a murit într-un bar

488

Articole de la același autor

Ziua de ieri a fost marcată de două tragedii care s-au petrecut la Constanța. 


Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța, în după amiaza zilei de ieri, faptul că un bărbat a fost găsit mort într-un 


bar din localitatea constănțeană Ostrov. Ajunse la locul cu pricina, cadrele medicale de la Ambulanța Constanța au constatat că victima este un tânăr, în jurul vârstei de 30 de ani, care a murit chiar în localul respectiv, cel mai probabil din cauza consumului de alcool și a căldurii excesive. Martorii susțin că victima era cunoscută ca având afecțiuni medicale. Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele incidentului. 


O altă anchetă deschisă de oamenii legii vizează tragedia petrecută în localitatea constănțeană Pietreni, acolo unde salvatorii de la Ambulanță au fost solicitați să intervină pentru a salva viața unui bărbat în jurul vârstei de 50 de ani, care a fost găsit spânzurat. Sosiți la fața locului, medicii au constatat decesul sinucigașului. 


Imediat după producerea celor două tragedii, o altă nenorocire era pe punctul de a se petrece, în localitatea Cernavodă de această dată. Un bărbat trecut de 40 de ani a pus pe jar autoritățile, după ce s-a cocoțat pe podul Sfânta Maria din localitate, amenințând că se aruncă în gol. Omul s-a declarat extrem de supărat din cauza faptului că nu are un loc de muncă.


La fața locului au ajuns polițiștii și militarii din cadrul ISU Dobrogea, care au vorbit cu el pentru a-l convinge să renunțe la teribilul gest. La fața locului a sosit și viceprimarul localității, Ștefan Pleșa, care a reușit în cele din urmă să-l con-vingă pe bărbat să coboare, cei din jur răsuflând ușurați. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.234 secunde