Tragedie fără margini: copilul de zece ani dispărut a fost găsit decedat, în apă!

5270
Tragedie fără margini: copilul de zece ani dispărut a fost găsit decedat, în apă! - 646x4041-1657985361.jpg

Articole de la același autor

Băiatul în vârstă de 10 ani, dat dispărut după ce a plecat la joacă şi nu s-a mai întors acasă, a fost găsit în Dunăre, la peste doi kilometri distanţă de zona unde a intrat în apă.


 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că echipajul de căutare - salvare din cadrul Gărzii de Intervenţie Bechet a găsit, sâmbătă după amiază, trupul copilului înecat în fluviul Dunărea la o distanţă de peste doi kilometri de zona indicată de unde ar fi intrat în apă, relatează News.ro.


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri dimineaţă, că poliţiştii oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi în cursul nopţii de joi spre vineri, de un bărbat de 35 de ani din comuna Călăraşi cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 10 ani, a plecat cu bicicleta, joi după amiază, pentru a se juca cu alţi copii şi nu a mai revenit la domiciliu. Poliţiştii au găsit, pe malul Dunării, în Călăraşi, într-o zonă împădurită, o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia băiatului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5866 secunde