TRAGEDIE. Fiul femeii care a sărit de la etaj, din calea flăcărilor, a murit luna trecută!

5682
TRAGEDIE. Fiul femeii care a sărit de la etaj, din calea flăcărilor, a murit luna trecută! - ab2daad195124054822461eee6f5fac2-1613471024.jpg

Articole de la același autor

O anchetă internă va fi demarată la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, pentru a investiga modul în care pompierii au intervenit la incendiul izbucnit, marți dimineață, într-un apartament de pe Bulevardul Mamaia. Investigația este demarată, a arătat inspectorul șef Mihail Cristian Amarandei, după ce martorii la incendiu au acuzat că militarii au intervenit cu greutate, neorganizându-se eficient și că nu au venit pregătiți. 




Astfel, oamenii acuză că nu s-a intervenit cu autoscara din primele momente, pentru a se evita ca proprietara apartamentului, o femeie de 55 de ani, să sară de la balcon. 
Inspectorul șef Mihail Cristian Amarandei a mai afirmat pentru „Cuget Liber” că autospeciala dotată cu autoscară a sosit ulterior celorlalte autospeciale, întrucât a venit de la unitatea din cartierul Palas. De unde și faptul că a ajuns după aproximativ zece minute, a susținut Amarandei. 
Cât privește modul în care s-au desfășurat evenimentele, reprezentantul ISU Dobrogea arată că se bănuiește că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată, în dormitorul apartamentului. Familia trecuse printr-o dramă, recent – fiul cuplului a decedat în luna ianuarie -, iar în dormitor a fost improvizat un altar în memoria acestuia. Focul de la lumânarea care era de mari dimensiuni s-a extins rapid la materialele textile din dormitor. Potrivit pompierilor, atât proprietarul, cât și soția acestuia au ieșit din apartament în primă instanță, pe casa scării. Însă femeia s-a întors în apartament pentru a lua un laptop – potrivit unor surse apropiate investigațiilor, aceasta este contabilă și avea informații esențiale pentru desfășurarea activității pe dispozitiv. 
Odată întoarsă în apartament, nu a mai reușit să se îndrepte spre ușa de acces în locuință, ci a mers spre balcon. În acest timp, soțul ei era preluat de pompierii care intraseră deja în scara blocului și se îndreptau spre etajele superioare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.53 secunde