TRAGEDIE într-un cămin studențesc. Doi studenți înjunghiați de colegul lor de cameră

799
1
TRAGEDIE într-un cămin studențesc. Doi studenți înjunghiați de colegul lor de cameră - 1-1447052933.jpg

Articole recomandate

Tragedie în campusul studențesc. Doi studenți au fost înjunghiați de colegul lor de cameră, unul dintre ei decedând la scurt timp după sosirea medicilor. Imediat după comiterea crimei, agresorul a incendiat camera și a fugit, fiind căutat și acum de polițiști. Tragedia s-a întâmplat într-un cămin studențesc din Iași. 


UPDATE - Tragedie într-o cameră dintr-un cămin studențesc din Iași. Un student al Universității "Al. Ioan Cuza" din Iași a murit, iar altul este în stare gravă la spital, după ce au fost înjunghiați cu un cuțit. Potrivit corespondentului Mediafax, principalul suspect în acest caz este un coleg al celor doi tineri, care după ce i-a atacat cu cuțitul, a dat foc camerei de cămin în care s-a petrecut incidentul.


Atacul a avut loc într-o camară a Căminului C4 din Complexul "Tîrgușor Copou" al Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, unde luni dimineață portarul a văzut fum ieșind pe sub ușa camerei și a intervenit cu un coleg de-al său.


În cameră au fost descoperiți doi studenți care erau înjunghiați, ambii fiind în stare foarte gravă, iar la fața locului au ajuns echipaje de ambulanță. În cazul unuia dintre tineri, medicii nu au mai putut face nimic întrucât era în stop cardio-respirator, fiind încercate manevre de resuscitare fără succes, astfel că a fost declarat decesul.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Iași, Anca Vîjiac, suspectul principal în acest caz este un al student, coleg de cameră cu cei doi tineri, care ar fi încercat apoi să dea foc camerei de cămin, iar incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool, scrie click.ro


Comentează știrea

BILLY
10 noiembrie 2015
OFERTA

Ai 2-3ore libere pe zi,si vrei sa-ti imbunatatesti veniturile?Noi te putem ajuta! Se lucreaza de acasa, part-time. Cerinte: – cunostinte minime PC – conexiune internet – rabdare – seriozitate – perseverenta Nu necesita experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Cereti detalii la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A venit la mare să se sinucidă
Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Economie : Vrem vinovații!
Pagina a fost generata in 1.4848 secunde