TRAGEDIE LA CONSTANȚA / Tânăr MORT la câteva zile după ce a participat la "Neversea"

6298
2
TRAGEDIE LA CONSTANȚA / Tânăr MORT la câteva zile după ce a participat la

Articole recomandate

Un tânăr din județul Ialomița a murit pe patul de spital după ce a participat la festivalul Neversea. La finalul evenimetului a avut o altercație cu un scandalagiu, care l-a lovit cu pumnul în față și l-a trântit la pământ. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

Tânărul era din Slobozia și fusese la Neversea împreună cu niște prietene. După ce s-a terminat festivalul s-au urcat într-un mijloc de transport în comun. Un grup de scandalagii a început să se ia de prietenele tânărului, iar acesta a încercat să-i pună la punct, potrivit libertatea.ro.

Unul dintre scandalagii l-a lovit cu un pumn în față și l-a trântit la pământ, tânărul lovindu-se cu capul de bordură. A fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în stare gravă, fiind ulterior transportat către o unitate medicală din București. După ce a stat trei zile în comă, băiatul a murit.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Om
18 iulie 2017
Cand o sa ne civilizam

Tot mai multe maimute obsedate,fara bun simt si boschetareala in masa vezi care agreseaza verbal,vizual si fizic victimele.In tarile civilizate daca privesti mai mult de 5 minute o persoana si victima iti face reclamatie ca i-ai perturbat intimitatea pentru hartuire vizuala doar se platesc amenzi usturatoare.

Alt om
19 iulie 2017
Civilizatie

Mda, civilizatie ca in Germania sau Suedia. In Suedia de curand s-a anulat un festival similar Neversea din cauza violurilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde