TRAGEDIE PE LITORAL! Fiu de preot și student eminent, înecat la OLIMP

875
TRAGEDIE PE LITORAL! Fiu de preot și student eminent, înecat la OLIMP - 11augustinecatolimppreot-1597130627.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 20 de ani, din județul Iași, a murit înecat în valurile Mării Negre, duminică, 9 august, în stațiunea Olimp. Deși a fost scos din valuri de salvamari, iar cadrele medicale au intervenit în scurt timp prin realizarea protocolului de resuscitare, eforturile au fost în zadar. 


Gabriel Ilie Melniciuc este tânărul care a murit înecat. Fiu de preot și student al Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Gabriel venise la mare împreună cu câțiva prieteni. Duminică a ignorat steagul roșu arborat și s-a aventurat în apă. Curenții puternici l-au tras la fund și nu a mai reușit să lupte. 


Părintele Calistrat, unul dintre cei mai iubiți duhovnici din România a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook:
"Astăzi 9 August, Iliuță Gabriel Melniciuc, fiu duhovnicesc, student la F.A. în Iași, a zburat la Cer, în urma unui stop cardio- respirator, fiind găsit în apele Mării Negre în stațiunea Olimp. Cu toată străduința medicilor de prim ajutor al serviciului SMURD - salvamar, la vârsta de 20 ani, viața nu s-a mai întors în trup, iar sufletul lui tânăr a zburat la Cer, spre Dumnezeu.
Condoleanțe familiei Pr. Melniciuc Ilie și pzvt. Nicoleta, ambii profesori la facultatea de Teologie Ortodoxă Dumitru Stăniloae din Iași. Veșnica lui pomenire! Odihnă veșnică în mila Preasfintei Treimi și a luminii veșnice în Duhului Sfânt. Chipul Slavei Tale sunt, deși port rănile păcatelor, eu sunt oaia cea pierdută, cheamă-mă Mântuitorule și mă mântuiește.(Psalmii). Regrete sincere din partea părinților slujitori, de la mănăstirile Bujoreni și Vlădiceni, care l-au cunoscut pe studentul Iliuță Gabriel Melniciuc". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2972 secunde