Tragedie pentru un selfie! Sub ochii iubitei, un tânăr și-a pierdut viața

171
Tragedie pentru un selfie! Sub ochii iubitei, un tânăr și-a pierdut viața - ambulanta13420912251450003824-1493623009.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul IPJ Hunedoara au deschis o anchetă, duminică, în cazul decesului unui tânăr de 28 de ani care a murit după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 4 metri de pe un zid al Cetății Deva, unde urcase să facă fotografii.


"La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD de prim ajutor, care a solicitat echipaj cu medic. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD-ului. S-au efectuat manevrele de resuscitare, dar fără succes", a declarat medicul Călin Dumitrescu, de la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara, citat de realitatea.net


Potrivit sursei citate, echipele de prim-ajutor au urcat, duminică seara, pe Cetate cu telecabina și au mai mers câteva minute până au ajuns la locul în care era căzută victima.

"Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul", a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, din primele informații nu rezultă că în cauză ar fi vorba despre fapte de natură penală.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0093 secunde