Tragedie rutieră. Frate și soră, LOVIȚI MORTAL de un șofer beat

180
Tragedie rutieră. Frate și soră, LOVIȚI MORTAL de un șofer beat - accidentrutier1735x400-1482061103.jpg

Articole recomandate

Doi copii, frate și soră, de 14 și 16 ani, din comuna olteană Șerbănești, au fost spulberați de un autoturism, în timp ce mergeau pe marginea șoselei. Cei doi copii nu au supraviețuit. Accidentul s-a soldat și cu o altă victimă, o femeie pasageră în mașină, care a ajuns la spital cu traumatisme la ambele picioare. Șoferul consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan.


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au anunțat că șoferul aflat la volanul mașinii ce a accidentat mortal minorii avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Olt, medicul Marian Furtună, accidentul rutier s-a produs sâmbătă seara și la fața locului s-au deplasat patru ambulanțe.

"Doi tineri, adolescenți, au fost găsiți decedați, prezentau răni incompatibile cu viața și nu au mai fost efectuate manevre de resuscitare. O altă persoană, adultă, conștientă, cu fracturi în zona picioarelor, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina", a spus purtătorul de cuvânt al SJA Olt, citat de Agerpres.

Primarul comunei Șerbănești a declarat presei că adolescenții accidentați mortal sunt frați, fiind din localitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0895 secunde