Tragedie rutieră în Ungaria / Cine este românul care și-a pierdut viața

267
1
Tragedie rutieră în Ungaria / Cine este românul care și-a pierdut viața - accidentautostradaungaria-1487334257.jpg

Articole recomandate

Un accident cumplit s-a produs, zilele trecute, în apropiere de Vama Nădlac. Un român a murit și șase au fost răniți după ce un autocar s-a izbit de un TIR și de alte mașini. În total, cinci oameni și-au pierdut viața, iar 15 au fost răniți. Iată cine este românul care a murit în teribilul accident.


Românul care a decedat în tragedia rutieră avută loc la granița dintre Ungaria și România este un bărbat de 40 de ani din Sibiu. Acesta conducea microbuzul alb lovit de autobuz și se întorcea dintr-o cursă din Germania.


Puiu Mihail Dan, care era angajat ca șofer la o firmă din Sibiu, era căsătorit și avea doi copii.


Accidentul s-a petrecut după ce un TIR cu numere de România a ieșit de pe banda de refugiu, fără să se asigure. Un microbuz, înmatriculat tot în România, a lovit în plin autotrenul, iar acesta la rândul său a fost izbit de un alt microbuz, cu numere de Bulgaria.


În urma accidentului, un român a murit și șase au fost răniți după ce un autocar s-a izbit de un TIR și de alte mașini. În total, cinci oameni și-au pierdut viața, iar 15 au fost răniți, scrie romaniatv.net






Comentează știrea

COSTY
17 februarie 2017
CONDOLEANTE

CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT REPATRIERE SI INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9924 secunde