Tragedie rutieră la Constanța. Informație de ultim moment despre pianista Tatiana Pocinoc

552
Tragedie rutieră la Constanța. Informație de ultim moment despre pianista Tatiana Pocinoc - 11septembrietatianapocinoc191410-1410513732.jpg

Articole de la același autor

Starea de sănătate a celebrei pianiste Tatiana Pocinoc, rănită grav într-un accident rutier petrecut la ieșire din municipiul Constanța începe să se îmbunătățească, spun cadrele medicale. 


Reamintim că femeia și soțul ei, dirijorul Michael Beck tocmai își terminaseră concediul petrecut pe litoral. La ieșire din municipiul Constanța au vrut să intre pe autostradă, dar au trecut de banda de intrare, iar când a realizat, bărbatul a vrut să se întoarcă din drum. Drept pentru care a întors autoturismul, fără să țină cont că în zonă este linie dublă continuă. Nu a fost atent, însă și nu a observat că pe aceeași direcție, pe banda a doua de mers rula un Volkswagen Tiguan. Șoferul Volkswagenului, Alexandru Glodeanu, din Valu lui Traian, nu a mai putut evita impactul. Mazda a fost lovită în plin, după care autoturismul în care se aflau dirijorul și soția lui a ajuns pe contrasens, iar Volkswagenul s-a răsturnat de câteva ori și ieșit de pe carosabil. 


Dirijorul Michael Beck a murit pe loc, iar pianista a suferit fractură de craniu, multiple contuzii și fracturi, printre care fractură de bazin și contuzie la ficat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4976 secunde